Creaţie şi producţie publicitară


Producţia publicitară... Hm... Pentru mine, Alex Rotaru, proprietarul unei afaceri în acest domeniu, producţia publicitară a însemnat şi încă înseamnă plăcerea de a crea şi de a-ţi vedea rezultatul muncii în mod palpabil. Punct. Tocmai de aceea prezentarea firmei mele va fi ... ceva mai altfel.

Majoritatea proprietarilor de afaceri descriu businessul lor ca fiind cel mai bun, cel mai dotat, cu cel mai sofisticat spaţiu de producţie, etc. etc. etc. La noi, lucrurile stau puţin diferit: suntem o echipă mică, dar inimoasă, bazată pe conlucrarea dintre membrii familiei. Fiecare este cu pătrăţica lui, de aceea termenul de "conlucrare" nu l-am pus întâmplător.

Nu ducem lipsă de nimic ca şi dotare, însă, imaginaţia, dăruirea şi atenţia la detalii sunt la noi pe primul loc. Ne-am transformat clienţii, în cei 15 ani de funcţionare, în prieteni, pe care, cu această ocazie, îi salut.

Nu vă mai plictisesc cu prea multă vorbăraie de aceea vă invit să vizitaţi SHOW-ROOM-UL nostru virtual.

Cu stimă, Alex Rotaru, director, şi, sper eu, viitor colaborator şi prieten.


Ce putem face pentru tine

Producţie publicitară

Producţia publicitară înseamnă pentru noi mai mult decât lipitul de autocolante. După 15 ani de experienţă în domeniu, avem un portofoliu vast de lucrări publicitare, printre care: placări cu bond, casete luminoase, colantări şi inscripţionări auto, colantări şi inscripţionari vitrine, colantări cu folii antisolare, bannere, meshuri, litere volumetrice cu LED şi mult altele.

Închidere terasă / balcon / foişor cu folie transparentă

inchidere terasa balcon foisor cu folie transparenta Bacau
Folia PVC transparentă, cunoscută și sub denumirea de folie CRISTAL, se folosește pentru construcţia de copertine, corturi și rulouri pentru închideri de terase / balcoane / foișoare / scene împotriva vântului, ploii și a zăpezii. Suntem PRODUCĂTOR DIRECT, asigurăm GRATUIT consultanţă - măsurători - montaj la domiciliu oriunde în judeţul Bacău.

Clienţii noştri

Contactează-ne la telefon: 0740 472 286

mai multe detalii